BEL
ONS

Onboarding

Wij zorgen gewoon dat het klopt. Punt.

Naarmate een bedrijf groeit en er meer salesmedewerkers worden aangenomen, wordt het ook erg belangrijk dat je je salesproces in kaart brengt en standaardiseert. Dit betekent niet dat je het menselijke aspect uit sales haalt, maar je zorgt er gewoon voor dat er een duidelijke, uniform salesproces wordt ingericht. Jouw product of dienst wordt immers ook vaak op dezelfde manier gekocht door jouw klanten. Daarnaast zorgt een duidelijk, gestandaardiseerd proces voor een kortere sales cyclus en meer business.

We beginnen natuurlijk gewoon bij de basis: het in kaart brengen van jouw salesproces. Hoe verkoop je het beste jouw producten of diensten? Welke informatie moet jij op welk moment in het salesproces weten om zo optimaal mogelijk te verkopen? 

Daarna gaan wij dit samen optimaliseren en verder uitwerken. Wanneer dit klaar is, gaan wij het salesproces zo optimaal mogelijk configureren in Zendesk Sell & PandaDoc. Dit doen wij in een aantal fases:

Fase 1: Kick-off workshop (max 3 uur)

In deze fase worden alle salesprocessen in kaart gebracht en adviseren wij over zaken waar jij nog niet eerder over nagedacht hebt.

Fase 2: Sales Process Flow design

In deze fase optimaliseren wij het salesproces en presenteren wij ons begrip van jouw salesproces terug naar jou. Begrijpen wij je goed? Dan gaan we door naar de volgende stap. Moet er nog getweaked worden? Dan doen we dat!

Fase 3: Configuratie

In deze fase maken wij een prototype van jouw set-up. We doorlopen deze samen en wanneer jij hier tevreden mee bent, gaan we door naar de volgende stap.

Fase 4: Data import

In deze fase begeleiden wij bij het importeren van de data uit jouw oude systeem naar Zendesk Sell CRM.

Fase 5: Agent & Admin training

Zoals de naam al doet vermoeden, gaan we in deze fase de agents & admins van Zendesk Sell trainen.

 

Duur van het project

In de basis streven wij ernaar om een project in maximaal 4 weken uit te voeren. Uiteraard kan dit verschillen, wanneer er speciale wensen zijn. Ook vinden wij het belangrijk dat wij een totaalplaatje kunnen aanbieden aan onze klanten en daarom werken wij nauw samen met Ifective om integratievraagstukken op te kunnen pakken.

Zendesk Sell CRM

Zendesk Sell CRM

Een gebruiksvriendelijk, mobile-first verkoop CRM systeem dat jouw organisatie helpt om sneller en beter deals te closen.

VERTEL ME MEER!

PandaDoc

PandaDoc

De revolutie op gebied van online offertes en eSignatures. Een offerte in een paar klikken. Weg met papier!

JA, WEG MET PAPIER!

Over ons

Over ons

Walter, mede-oprichter van The Sales Studio, heeft ruim 12 jaar ervaring in zowel B2C als B2B sales.

Lees meer

SalesOperations-as-a-Service: Succes Service

Wij zorgen door middel van ons Remote Success programma ervoor dat de adoptie gemaximaliseerd wordt, zodat het succesvolle gebruik van de tool gewaarborgd is. Dit kan betekenen dat we vragen van nieuwe medewerkers over het gebruik van Zendesk Sell & PandaDoc beantwoorden, maar ook het technische vlak wat betreft de set-up of uitbreiding. The Sales Studio kan ingezet worden als system admin, zodat jij alles met betrekking tot het technische of functionele aspect bij ons over de schutting kunt gooien, in het vertrouwen dat wij het voor je gaan regelen. Daarnaast komen wij minimaal eenmaal per kwartaal fysiek bij jullie langs. Hoe dit ingevuld wordt? Dit kan variëren van een strategische meeting waarin we naar de toekomst kijken, maar ook een ronde tafel gesprek met het salesteam over zaken waar zij in het salesproces en in de tool tegenaan lopen. Nèt even anders, maar wel dubbel zo goed.

JA, IK WIL MEER WETEN
Geplaatst op 2020-10-12

Hoe (en waar) vind en benader je leads?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het beste leads kunt vinden en een afspraak voor elkaar krijgt. Daarom wil ik je meenemen in h

Geplaatst op 2020-10-12

Zendesk Sell & PandaDoc staan bij de snelstgroeiende apps van 2020!

The world changed for everyone in March—including small businesses. Social distancing policies meant many businesses needed to piv

Geplaatst op 2020-10-12

SPOILER ALERT!!! Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer over de 11 dingen die de beste sales teams gemeen hebben.

SPOILER ALERT!!! Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer