BEL
ONS

Ga papierloos! Online offertes en handtekeningen zorgen ervoor dat je contracten sneller getekend worden


PandaDoc is de revolutie op gebied van online offertes en eSignatures. Daarnaast is het een van de snelstgroeiende techbedrijven in de eSignature wereld. Geloof ons, deze tool moet je  kennen en gebruiken!

Met PandaDoc zorg je ervoor dat jouw klanten onder indruk zijn van jullie offertes en de manier en eenvoud waarop deze te ondertekenen zijn. Gebruik je offertes om te verkopen, zorg ervoor dat je offerte de deal closed. Binnen PandaDoc kun je eenvoudig aantrekkelijke offertes maken door middel templates met drag & drop principes, waardoor je eenvoudig content, tekst, producten en andere zaken in je offerte zet.

Nadat de offerte verstuurd is, heb jij de inzichten om te zien of jouw klanten ook met jou bezig zijn: je krijgt automatisch een bericht wanneer ze jouw offerte hebben bekeken. Daarnaast kun je zien hoe vaak ze kijken, op welke pagina’s ze hebben gekeken en nog veel meer inzichten die je helpen om te focussen op de juiste deals!

Met features zoals templates en tokens (automatisch ingevulde tekst) zorg je ervoor dat jouw deal, persoons, en productgegevens met een klik op de knop verwerkt worden in jouw offerte, die meteen klaar is om verstuurd te worden.

Moet er na ondertekening van het verkoopcontract een NDA getekend worden? Of is die ene offerte toch zo belangrijk dat je het door 4 ogen wilen laten bekijken? Ook deze workflows kun je perfect in PandaDoc kwijt. Geen handmatig werk meer, maar zoveel mogelijk automatiseren!

Uiteraard hoeven wij je niet te vertellen hoe slecht papieren offertes voor het milieu zijn. Daarnaast zijn ze omslachtig en ouderwets, dus ga jij ook papierloos?

Zendesk Sell CRM

Zendesk Sell CRM

Een gebruiksvriendelijk, mobile-first verkoop CRM systeem dat jouw organisatie helpt om sneller en beter deals te closen.

VERTEL ME MEER!

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

Wij zorgen gewoon dat het klopt. Punt. We beginnen bij de basis: het in kaart brengen van jouw salesproces. Dan de software!

WAT NOG MEER?

Over ons

Over ons

Walter, mede-oprichter van The Sales Studio, heeft ruim 12 jaar ervaring in zowel B2C als B2B sales.

Lees meer

SalesOperations-as-a-Service: Succes Service

Wij zorgen door middel van ons Remote Success programma ervoor dat de adoptie gemaximaliseerd wordt, zodat het succesvolle gebruik van de tool gewaarborgd is. Dit kan betekenen dat we vragen van nieuwe medewerkers over het gebruik van Zendesk Sell & PandaDoc beantwoorden, maar ook het technische vlak wat betreft de set-up of uitbreiding. The Sales Studio kan ingezet worden als system admin, zodat jij alles met betrekking tot het technische of functionele aspect bij ons over de schutting kunt gooien, in het vertrouwen dat wij het voor je gaan regelen. Daarnaast komen wij minimaal eenmaal per kwartaal fysiek bij jullie langs. Hoe dit ingevuld wordt? Dit kan variëren van een strategische meeting waarin we naar de toekomst kijken, maar ook een ronde tafel gesprek met het salesteam over zaken waar zij in het salesproces en in de tool tegenaan lopen. Nèt even anders, maar wel dubbel zo goed.

JA, IK WIL MEER WETEN
Geplaatst op 2020-10-12

Hoe (en waar) vind en benader je leads?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het beste leads kunt vinden en een afspraak voor elkaar krijgt. Daarom wil ik je meenemen in h

Geplaatst op 2020-10-12

Zendesk Sell & PandaDoc staan bij de snelstgroeiende apps van 2020!

The world changed for everyone in March—including small businesses. Social distancing policies meant many businesses needed to piv

Geplaatst op 2020-10-12

SPOILER ALERT!!! Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer over de 11 dingen die de beste sales teams gemeen hebben.

SPOILER ALERT!!! Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer