BEL
ONS

Waarom bestaan wij?


The Sales Studio is ontstaan vanuit twee overtuigingen:

 Wij geloven dat elke bedrijf de potentie heeft om duurzaam met dubbele cijfers te kunnen groeien.
 Wij zijn ervan overtuigd dat salesteams veel effectiever en leuker zouden moeten werken dan ze nu doen.

Walter, mede-oprichter van The Sales Studio, heeft ruim 12 jaar ervaring in zowel B2C als B2B sales en zag binnen zijn verschillende banen in binnen- en buitenland dat er veel frictie leeft binnen sales teams als het aankomt op de verschillende systemen die ze gebruiken en het gebrek aan een salesproces. Het effect hiervan is dat de communicatie gefragmenteerd vastgelegd wordt en de ervaring voor de eindklant hieronder te lijden heeft. En dat terwijl potentiële klanten juist tijdens het salesproces (en vlak daarna) vaak het meeste contact heeft met jouw bedrijf.

Dat kan veel beter, dachten wij! Wat nou als wij de frustratie over de systemen weg kunnen nemen en de verkopers (en management) precies kunnen laten zien waar ze hun aandacht op moeten vestigen om zo effectief en zoveel mogelijk deals te closen? Dat alles, terwijl de ervaring voor de klant consistent is.

Doormiddel van Zendesk Sell CRM en PandaDoc kunnen wij een unieke ervaring neerzetten voor zowel het salesteam als de klant, terwijl je slechts 2 systemen gebruikt. Onze uitdagingen is om commerciële teams elke dag een stukje beter en effectiever te laten werken.

Wij komen graag met je in contact om erachter te komen op welke manier we jou kunnen helpen! 

Dus klik op die groene knop, laat je gegevens achter en wij nemen snel contact op!

 

MEET THE TEAM!

Mijn naam is Walter Renkema. Eindbaas.

Ooit begonnen als straatverkoper en al snel doorgegroeid naar team captain en daarna de B2B software sales in. Als je een commercieel hart zoekt: look no further! Ik ben mede oprichter van The Sales Studio en ben degene die denkt dat het altijd beter kan. Ook bij jouw organisatie. Ik ben de eindbaas, de monteur, de adviseur, you name it! Mijn ambitie is om een team om mij heen te bouwen met mensen die net zo enthousiast worden van sales als ik!

Mijn achtergrond in toerisme zorgt ervoor dat ik erg servicegericht ingesteld ben en met alle liefde wat harder loop voor mijn klanten. Dit zul je daarom ook duidelijk voelen wanneer je klant wordt. Heeft je vraag niet echt te maken met Zendesk Sell of PandaDoc, dan zoek ik het toch graag voor je uit. Ook als je iets anders nodig hebt.

Mijn mailadres is walter@thesalesstudio.nl en je kunt mij via 0641486709 telefonisch bereiken.

 

 

Hi, Leuk je te ontmoeten, ik ben Mandy. Office Manager & Finance Baas.
Bij The Sales Studio kom je met mij in contact als je vragen hebt over de facturatie of andere zaken op financieel gebied.De laatste jaren heb ik interesse gekregen voor alles op financieel gebied. Dit is aangewakkerd door mijn eerder opgedane werkervaring, hiervoor ben ik werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening en in het casino.

Gastvrijheid en ontzorgen staan bij mij hoog in het vaandel en door mijn studie aan de kunstacademie ben ik goed in creatieve oplossingen verzinnen.
Heb je een vraag, laat het me weten!

Je kunt mij bereiken via factuur@thesalesstudio.nl

 

Hi, mijn naam is Erik Vos. Mede-eindbaas / Strategisch Partner.

In het verleden heb ik met meerdere ondernemers al ondernemingen opgezet. Belangrijk daarbij is dat op het juiste moment met de juiste mensen de juiste oplossing in de markt moet starten. Ook voor The Sales Studio is dat nu het het geval, een CEO met een duidelijke drive, een software oplossing die klaar is om de markt te veroveren. Zendesk Sell CRM met de ondersteuning/backup van Zendesk zal ervoor zorgen dat de juiste support aanwezig is. Wij, vanuit The Sales Studio, zullen ervoor zorgen dat de kennis en ervaring wordt opgebouwd waarmee onze klanten zeer succesvol gaan worden. 

 

Nèt even anders, maar wel dubbel zo goed.

Zendesk Sell CRM

Zendesk Sell CRM

Een gebruiksvriendelijk, mobile-first verkoop CRM systeem dat jouw organisatie helpt om sneller en beter deals te closen.

VERTEL ME MEER!

PandaDoc

PandaDoc

De revolutie op gebied van online offertes en eSignatures. Een offerte in een paar klikken. Weg met papier!

JA, WEG MET PAPIER!

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

Wij zorgen gewoon dat het klopt. Punt. We beginnen bij de basis: het in kaart brengen van jouw salesproces. Dan de software!

WAT NOG MEER?

SalesOperations-as-a-Service: Succes Service

Wij zorgen door middel van ons Remote Success programma ervoor dat de adoptie gemaximaliseerd wordt, zodat het succesvolle gebruik van de tool gewaarborgd is. Dit kan betekenen dat we vragen van nieuwe medewerkers over het gebruik van Zendesk Sell & PandaDoc beantwoorden, maar ook het technische vlak wat betreft de set-up of uitbreiding. The Sales Studio kan ingezet worden als system admin, zodat jij alles met betrekking tot het technische of functionele aspect bij ons over de schutting kunt gooien, in het vertrouwen dat wij het voor je gaan regelen. Daarnaast komen wij minimaal eenmaal per kwartaal fysiek bij jullie langs. Hoe dit ingevuld wordt? Dit kan variëren van een strategische meeting waarin we naar de toekomst kijken, maar ook een ronde tafel gesprek met het salesteam over zaken waar zij in het salesproces en in de tool tegenaan lopen. Nèt even anders, maar wel dubbel zo goed.

JA, IK WIL MEER WETEN
Geplaatst op 2020-10-12

Hoe (en waar) vind en benader je leads?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het beste leads kunt vinden en een afspraak voor elkaar krijgt. Daarom wil ik je meenemen in h

Geplaatst op 2020-10-12

Zendesk Sell & PandaDoc staan bij de snelstgroeiende apps van 2020!

The world changed for everyone in March—including small businesses. Social distancing policies meant many businesses needed to piv

Geplaatst op 2020-10-12

SPOILER ALERT!!! Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer over de 11 dingen die de beste sales teams gemeen hebben.

SPOILER ALERT!!! Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer