Zendesk Sell

Laat de software
voor je werken.

Zendesk Sell CRM is ontworpen om slimmer en beter deals af te sluiten, nieuwe business aan te trekken en je bestaande klanten te beheren. Eindelijk een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem, geoptimaliseerd voor mobiel, waar je sales team ook echt mee wil werken.
Actieve leads (top 10)
Jessica
Rob
Peter
Wim
Zendesk Sell Partner
Deals
Jessica's deal
€12.950
Rob's deal
€5.300
Peter's deal
€32.500
The Sales Studio is Zendesk Sell EMEA Partner of the Year 2021 en beschikt over gecertificeerde medewerkers zodat jij als klant verzekerd bent van de optimale kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze services

Als gecertificeerd Zendesk partner bieden wij een breed aanbod
van product trainingen, consultaties en dagelijkse ondersteuning.

Zendesk
Onboarding

The Sales Studio helpt je om op een efficiente en snelle manier te starten met Zendesk Sell. Dankzij onze jarenlange ervaring met implementaties zorgen we ervoor dat Zendesk Sell naadloos aansluit bij je processen. Daarnaast kijken we samen naar eventuele integraties en begeleiden we de gebruikers bij de ingebruikname en adoptie van het pakket.

Zendesk
Remote succes

Voor een vast bedrag per maand kun je bij ons terecht met alle vragen over het gebruik van Zendesk Sell. Wij denken proactief mee en informeren je over nieuwe updates. We zorgen samen voor de optimale adoptie van de nieuwe tool, door gebruikers continue bij te scholen en eventuele struikelpunten weg te nemen.

Ook deze klanten helpen wij
efficiënter te werken

Geïnteresseerd in
Zendesk Sell?

Vraag een demo aan

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.