Monday.com WorkOS

Een flexibel CRM dat werkt
voor jou.

Vraag een demo aan
ó
f start direct met monday.com

Waar jij en je klanten samenkomen

Importeer en leg nieuwe leads vast, breng eenheid in je deal en contact informatie en centraliseer je communicatie door je Gmail of Outlook te integreren. Leg elke interactie met je klanten vast en bouw aan langdurige relaties - alles in één aanpasbaar platform.
Lead
management
Contact
management
Opportunity
management
Sales
forecasting
Post-sales
Sales
operations
Sales
analytics
Sales
goals

Aanpasbaar aan jouw sales proces

Werk optimaal samen en deel alle relevante informatie op één plek. Communiceer direct met al je teamleden en je blijft continue op de hoogte van alles wat er speelt in de projecten. Deel bestanden en ontvang direct feedback.

Centraliseer de communicatie met je klant

Communiceer efficiënt met al je contacten dankzij de integratie met je email. Log automatisch je verzonden emails, blijf op de hoogte van alle interacties en gebruik gepersonaliseerde email sjablonen om tijd te besparen.

Bespaar kostbare tijd door je verkoopproces te automatiseren

Van project managers tot senior executives, houd elke stakeholder op de hoogte met real-time data. Communiceer zonder moeite de actuele project-statussen, voorkomende problemen en termijnen dankzij de samenwerking tussen verschillende teams in één omgeving.

Verhoog de zichtbaarheid met aanpasbare dashboards

Zorg dat al je workflows soepel lopen door gebruik te maken van automations. Op deze manier kun je je team op de hoogte brengen van de best presterende keywords, campagne dealines en alle benodigde goedkeuringen.

Onze monday.com services

The sales studio is gespecialiseerd in de combinatie van sales en software. Als officiële monday.com partner biedt the sales studio een optimale mix van kennis en expertise om monday.com CRM optimaal in te zetten binnen je organisatie. Daarnaast bieden we ook trainingen, consultancy of dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van monday.com en CRM.

Monday.com
Implementatie

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren met een geoptimaliseerde monday.com setup. Het verbeteren van de workflows, het verzorgen van trainingen en het ondersteunen bij de onboarding van de verschillende teams.

Meer over onze implementatie

Monday.com
Consultancy

Heb je een specifiek vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, of gewoon geen tijd om het zelf uit te zoeken. The sales studio beschikt over ervaren consultants die je kunnen helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken rondom monday.com.

Vraag een gratis consult aan

Monday.com
Support

Eén aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot monday.com. Wij ontzorgen je organisatie door je te ondersteuning in het dagelijks gebruik van monday.com en we zorgen dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Meer over onze 'remote succes'

Meer informatie over
monday.com CRM?

Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Waar wil jij monday.com voor gebruiken?