Monday.com WorkOS

Een flexibel CRM
dat werkt voor jou.

Neem contact op
ó
f start direct met monday.com
Projectmanagement
Sales Dashboard
‍‍
Moon inc. deal

Alles wat je sales-team nodig heeft

Monday.com CRM is een flexibele en complete oplossing om je sales-team te ondersteunen en efficiënter te laten samenwerken. Van lead tot deal, elk facet van je sales proces kan worden bijgehouden zoals jij dat wilt. Dankzij het flexibele systeem, richt je het naar je eigen wensen in. Zonder hoge kosten vooraf.

Manage je leads efficient

Creëer eenvoudig je eigen lead forms en laat vervolgens je leads vanuit je website en andere kanalen automatisch binnenkomen in je CRM. Stroomlijn je leadflow om een kickstart te geven aan het begin van je salesproces. Koppel je sales@ inbox aan monday en laat je salesteam deze leads snel oppakken..

Geavanceerd contactbeheer

Creëer de ultieme sales cockpit en centraliseer data vanuit verschillende bronnen, zodat je altijd up-to-date bent over wat er speelt. Denk aan, finance, project voortgang, renewals, klantwaarde en nog veel meer.

Centraliseer al je contactmomenten op één plek in een tijdlijn, via telefoon, mail, Zoom of andere activiteiten. Ongeacht met wie het contact verloopt. Maak eenvoudig zelf custom activiteiten aan. Zoom meetings? Deze verschijnen automatisch in de tijdlijn.

Bewaar overzicht in je opportunities

Manage je pijplijn zoals jij dat wilt en zie in één oogopslag wie de beste performers zijn. Verandert je sales proces, dan verandert monday CRM snel en eenvoudig met je mee. Door de flexibele structuur, vormt monday zich als een gewonnen deal rond jouw proces!
Monday crm opportunities and deals

Altijd op de hoogte

Mis nooit meer een forecast door de geavanceerde forecasting features in monday CRM. Zie in één oogopslag hoe lang deals al in de pipeline en in de pipelinefase staan.

Creëer dashboards om snel en eenvoudig KPI's te meten en met je teamleden door de 1:1's te lopen.

Sales Operations

De flexibele structuur van monday zorgt ervoor dat je naast de "standaard" CRM zaken, ook sales operations kunt managen. Denk aan target setting, legal & security samenwerkingen, deal desk, headcount planning, het onboarden van nieuwe teamleden en veel meer.

Daarnaast is er de waardevolle mogelijkheid om rechtstreeks in het CRM een plek te maken waar alle handige sales informatie centraal te vinden is voor iedereen, inclusief versiebeheer.

Jouw sales CRM on steroids.
Monday CRM Sales operations

Sales Analytics

Alle data die in jouw CRM staat kan gevisualiseerd worden hoe jij wilt. Dit betekent dat je altijd het juiste management, of persoonlijke dashboard bij de hand hebt, inclusief onderliggende data. Jouw data, op jouw manier.

Mis nooit meer omzetkansen en zie trends zodat je bij kunt sturen.

Werk efficiënter door belangrijke en terugkerende stappen te automatiseren

Vereenvoudig je salesproces door terugkerende acties te automatiseren. Zorg dat iedereen op tijd op de hoogte is van belangrijke zaken en sluit meer deals!

Integreer monday met je bestaande tools

Alle communicatie op één centrale plek

Communiceer efficiënt met al je contacten dankzij de integratie met je email. Log automatisch je verzonden emails, blijf op de hoogte van alle interacties en gebruik gepersonaliseerde email sjablonen om tijd te besparen.

Leg ook alle interne communicatie vast, zodat iedereen in je team altijd op de hoogte is van alle afspraken.

Maak een vliegende start
met monday CRM dankzij onze
gepersonaliseerde diensten

The sales studio is gespecialiseerd in het combineren van sales en software. Als officiële monday.com partner biedt the sales studio een optimale mix van kennis en expertise om monday.com CRM optimaal in te zetten binnen je organisatie.

Monday.com
Implementatie & training

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren met een geoptimaliseerde monday.com setup. Het verbeteren van de workflows, het verzorgen van trainingen en het ondersteunen bij de onboarding van de verschillende teams.

Meer over onze implementatie

Monday.com
Consultancy

Heb je een specifiek vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, of gewoon geen tijd om het zelf uit te zoeken. The sales studio beschikt over ervaren consultants die je kunnen helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken rondom monday.com.

Vraag een gratis consult aan

Monday.com
Continuous Improvement

Wij vinden dat ontwikkeling sneller kan.
Daarom treden wij op als jouw "partner in improvement". Naast de basisondersteuning voor monday.com, helpen wij jullie pro-actief maandelijks in het optimaliseren van jullie omgeving en de processen.
Meer over 'Continuous Improvement'

Wil je meer informatie?

Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Waar wil jij monday.com voor gebruiken?