Monday.com WorkOS

Al je projecten
in één overzichtelijke tool

Vraag een demo aan
ó
f probeer monday.com gratis uit
Projectmanagement
Workload overview
Projectplanning
Software onboarding experts
Project Overview

Eén platform om alle projecten te beheren

Met monday voor projecten kun je flexibele, kant-en-klare workflows gebruiken en aanpassen aan je eigen wensen. Of je nou werkt via Waterfall, Agile of Hybride methodologie, monday verbindt en geeft al je teams precies de tools die ze nodig hebben om de doelen te behalen.

Van aanvraag en goedkeuring tot uitvoering

Beheer het complete proces van de aanvraag en goedkeuring tot aan de uitvoering van je projecten. Dankzij de formulieren van monday.com stroomlijn je het aanvraag proces en zorg je voor een gestandaardiseerde invoer.

Geavanceerde projectplanning

Monday biedt je de tools om je projecten op jouw manier te plannen. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe projecten, met monday behoud je het overzicht. Dankzij weergaven zoals Gannt en de kalender bepaal je zelf de ideale weergave.  Gebruik daarnaast automatiseringen om iedereen op de hoogte te houden op het juiste moment.

High-level overzicht van al je projecten

Als projectmanager wil je inzichten in de lopende projecten op elk niveau. Dankzij de portfolio management mogleijkheden van monday, zie je in één oogopslag hoe je projecten ervoor staan.
‍‍

Relevante inzichten

Behoud het overzicht over je team, de budgetten en meer, met de aanpasbare dashboard van monday.com. Stel je eigen dashboards samen op basis van de informatie die voor jou belangrijk is. Krijg meer inzichten en beslis sneller.

Zorg dat iedereen op de hoogte is

Optimaliseer interne communicatie met monday.com: vereenvoudig teamoverleg, wijs taken moeiteloos toe en houd alle updates centraal. Verbeter de samenwerking en versnel projectvoortgang met het intuïtieve platform.

Integreer monday met je bestaande tools

Maak een vliegende start met
onze gepersonaliseerde diensten

Als gecertificeerd monday.com partner bieden wij een breed aanbod van product trainingen, consultaties en support.

Monday.com
Implementatie & training

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren met een geoptimaliseerde monday.com setup. Het verbeteren van de workflows, het verzorgen van trainingen en het ondersteunen bij de onboarding van de verschillende teams.

Meer over onze implementatie

Monday.com
Consultancy

Heb je een specifiek vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, of gewoon geen tijd om het zelf uit te zoeken. The sales studio beschikt over ervaren consultants die je kunnen helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken rondom monday.com.

Vraag een gratis consult aan

Monday.com
Continuous Improvement

Wij vinden dat ontwikkeling sneller kan.
Daarom treden wij op als jouw "partner in improvement". Naast de basisondersteuning voor monday.com, helpen wij jullie pro-actief maandelijks in het optimaliseren van jullie omgeving en de processen.
Meer over 'Continuous Improvement'

Geïnteresseerd in monday.com
voor jouw projecten?

Neem contact op.

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Waar wil jij monday.com voor gebruiken?