Monday.com WorkOS

Beheer elk project
zoals jij dat wilt.

Eén platform om alle projecten te beheren

Met monday voor projecten kun je flexibele, kant-en-klare workflows gebruiken en aanpassen aan je eigen wensen. Of je nou werkt via Waterfall, Agile of Hybride methodologie, monday verbindt en geeft al je teams precies de tools die ze nodig hebben om de doelen te behalen.
Project
goedkeuring
Project
planning
Portfolio
management
Project
dashboards
Risico
registratie
Issues
log
Geleerde
lessen
Resource
allocation

Plan je projecten
van begin tot eind

Beheer eenvoudig meerdere projecten vanuit één tool. Maak dashboards op maat, ken taken toe aan teamleden en vind bottlenecks en risico's voor het te laat is. Zorg dat iedereen vooruit blijft bewegen.

Stroomlijn je projecten en lever je beste werk

Bespaar kostbare tijd door het automatiseren van goedkeuringen en taken. Zet op maat gemaakte formulieren in om direct items aan te maken op je borden. Zodat jij het overzicht behoud van alle lopende taken.

Werk efficiënt samen met alle stakeholders

Breng verschillende teams zamen in één gedeeld platform. Overbrug gaten in de communicatie, wijs middelen toe en informeer alle belanghebbenden over veranderingen in real time en zorg dat projecten vooruit blijven bewegen.

Controleer de prestaties en maak weloverwogen beslissingen

Zie de status van al je projecten in één oogopslag, met heldere, visuele en intuitieve project dashboards. Blijf op de rit en behaal je doelen.

Onze services

Als gecertificeerd monday.com partner bieden wij een breed aanbod van product trainingen, consultaties en support.

Monday.com
Implementatie

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren met een geoptimaliseerde monday.com setup. Het verbeteren van de workflows, het verzorgen van trainingen en het ondersteunen bij de onboarding van de verschillende teams.

Meer over onze implementatie

Monday.com
Consultancy

Heb je een specifiek vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt, of gewoon geen tijd om het zelf uit te zoeken. The sales studio beschikt over ervaren consultants die je kunnen helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken rondom monday.com.

Vraag een gratis consult aan

Monday.com
Support

Eén aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot monday.com. Wij ontzorgen je organisatie door je te ondersteuning in het dagelijks gebruik van monday.com en we zorgen dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Meer over onze 'remote succes'

Geïnteresseerd in
monday.com voor projecten?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Hartelijk dank voor je bericht!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Waar wil jij monday.com voor gebruiken?