Monday.com implementatie

Elke software-implementatie is uniek. Wij kijken samen met jou naar de optimale toepassing van de tool, aansluitend bij jouw organisatie. In een aantal stappen nemen we het totale proces onder de loep en begeleiden en sturen de implementatie. Van kick-off, software configuratie en integratie tot de uiteindelijke training.
Customer project

Het implementatie traject

Wat kun je van ons verwachten tijdens het
monday.com implementatie traject?
FASE 1
week 1

Discovery workshop

In deze fase worden alle processen in kaart gebracht. We identificeren struikelblokken en bepalen de definitieve tijdlijn van het project.
week 2

Configuratie

In deze fase maken wij een prototype van jouw set-up. We doorlopen deze samen en wanneer jij hier tevreden mee bent, gaan we door naar de volgende stap.
FASE 2
FASE 3
week 3-5

Iteraties

We gaan verder met het prototype en in verschillende iteraties bouwen we de oplossing steeds verder uit. We sluiten deze fase af met een definitieve goedkeuring.
week 6

Gebruikers & Admin training

Om te zorgen dat iedereen met de nieuwe oplossing kan werken verzorgen we trainingen voor de gebruikers en de applicatie-beheerder(s).
FASE 4
GO LIVE
week 7

Go Live!

Alles is gereed en de software kan in gebruik worden genomen. Uiteraard ondersteunen we jullie tijdens deze belangrijke adoptie-fase.

Klaar voor de volgende stap?

Wij ondersteunen je proactief en zorgen voor optimale adoptie en doorontwikkeling met onze "Continuous Improvement" dienst.

Meer weten over onze implementatie?

Neem contact op