Software implementatie

Elke software-implementatie is uniek. Wij kijken samen met jou naar de optimale toepassing van de tool, aansluitend bij jouw organisatie. In een aantal stappen nemen we het totale proces onder de loep en begeleiden en sturen de implementatie. Van kick-off, software configuratie en integratie tot de uiteindelijke training.
Customer project

Hoe ziet een implementatie eruit?

We beginnen bij de basis: het in kaart brengen van jouw proces. Daarna vertalen we deze informatie naar de ideale opzet voor jouw organisatie. Tot slot volgt de configuratie van de software en eventueel het migreren van data. Door onze gestandaardiseerde manier van werken zorgen we ervoor dat jouw project binnen enkele weken live is. Het hele project bestaat uit de volgende fases:
FASE 1
week 1

Kick-off workshop

In deze fase worden alle processen in kaart gebracht en adviseren wij over zaken waar jij nog niet eerder over nagedacht hebt.
FASE 2
week 2

Process Flow design

In deze fase optimaliseren wij het proces en presenteren wij ons begrip van jouw processen terug naar jou. Begrijpen wij je goed? Dan gaan we door naar de volgende stap. Moet er nog bijgestuurd worden? Dan doen we dat!
FASE 3
week 3/4

Configuratie

In deze fase maken wij een prototype van jouw set-up. We doorlopen deze samen en wanneer jij hier tevreden mee bent, gaan we door naar de volgende stap.
FASE 4
week 5

Data import en koppelingen

Afhankelijk van het softwareproject begeleiden wij in deze fase het importeren van de data uit jouw oude systeem naar het nieuwe systeem of het integreren van andere systemen.
FASE 5
week 6

Agent & Admin training

Zoals de naam al doet vermoeden, gaan we in deze fase de agents & admins trainen.
LIVE

LIVE

De software is gereed en de mensen zijn getraind. Tijd om met de software te gaan werken!

Klaar voor de volgende stap?

Zodra de implementatie is afgerond en alle gebruikers en admins zijn getraind kan men aan de slag. Uit ervaring weten we dat de echte vragen nu pas gaan komen. Om te zorgen voor een optimale adoptie van de tools leveren wij onze "Remote Success" dienst.

Meer weten over onze implementatie?

Neem contact op