BEL
ONS

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: The Sales Studio gevestigd aan de Zwartewaterallee 44, 8031DX in Zwolle. KvK-inschrijfnummer: 78479525 met NL861418311B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@thesalesstudio.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt The Sales Studio samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@thesalesstudio.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Zendesk Sell CRM

Zendesk Sell CRM

Een gebruiksvriendelijk, mobile-first verkoop CRM systeem dat jouw organisatie helpt om sneller en beter deals te closen.

VERTEL ME MEER!

PandaDoc

PandaDoc

De revolutie op gebied van online offertes en eSignatures. Een offerte in een paar klikken. Weg met papier!

JA, WEG MET PAPIER!

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

Wij zorgen gewoon dat het klopt. Punt. We beginnen bij de basis: het in kaart brengen van jouw salesproces. Dan de software!

WAT NOG MEER?

Over ons

Over ons

Walter, mede-oprichter van The Sales Studio, heeft ruim 12 jaar ervaring in zowel B2C als B2B sales.

Lees meer

SalesOperations-as-a-Service: Succes Service

Wij zorgen door middel van ons Remote Success programma ervoor dat de adoptie gemaximaliseerd wordt, zodat het succesvolle gebruik van de tool gewaarborgd is. Dit kan betekenen dat we vragen van nieuwe medewerkers over het gebruik van Zendesk Sell & PandaDoc beantwoorden, maar ook het technische vlak wat betreft de set-up of uitbreiding. The Sales Studio kan ingezet worden als system admin, zodat jij alles met betrekking tot het technische of functionele aspect bij ons over de schutting kunt gooien, in het vertrouwen dat wij het voor je gaan regelen. Daarnaast komen wij minimaal eenmaal per kwartaal fysiek bij jullie langs. Hoe dit ingevuld wordt? Dit kan variëren van een strategische meeting waarin we naar de toekomst kijken, maar ook een ronde tafel gesprek met het salesteam over zaken waar zij in het salesproces en in de tool tegenaan lopen. Nèt even anders, maar wel dubbel zo goed.

JA, IK WIL MEER WETEN
Geplaatst op 2020-10-12

Hoe (en waar) vind en benader je leads?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het beste leads kunt vinden en een afspraak voor elkaar krijgt. Daarom wil ik je meenemen in h

Geplaatst op 2020-10-12

Zendesk Sell & PandaDoc staan bij de snelstgroeiende apps van 2020!

The world changed for everyone in March—including small businesses. Social distancing policies meant many businesses needed to piv

Geplaatst op 2020-10-12

SPOILER ALERT ???? ???? ???? Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer over de 11 dingen die de beste sales teams gemeen hebben.

SPOILER ALERT ???? ???? ???? Wil je het beste sales team neerzetten? Alleen door toptalent aan te nemen, kom je er niet! Lees hier meer